คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง อ้ายโสดแล้วเด้อ เป้ ภาณุชัย

เป้ ภาณุชัย : : อ้ายโสดแล้วเด้อ :
คอร์ด อูคูเลเล่ : เนื้อเพลง
(เกริ่น) เมื่อวานผมโดนแฟนทิ้ง พูดจริงจริง วันนี้ผมโสดแล้วเด้อ.....
บอกไว้เลยเด้อเธอ สาวผัวเผลอมาฟังอ้าย สาวคุ้มเหนือคุ้มใต้ ให้เห็นใจอ้ายแน่คนงามเอ่ย....
โสดอีหลีโสดมื้อนี้แท้แท้ดูแลอ้าย แน่เด้อนาง ล่ะเด้อคำ เออเอ่อเอ่ย คนงามเอ้ย
 
โสดแล้วเด้อ วันนี้อ้ายโสดแล้วเด้อ ฮู้กันไว้เด้อ วันนี้ว่าอ้ายเป็นโสด แฟนป๋าทิ้งไปปล่อยอ้ายเหงาใจเดี่ยวโดด อ้ายเลยมาโพสต์ขึ้นเฟสให้รู้ทั่วกัน
นับจากนี้นั้น อ้ายคงต้องเหงาเศร้าใจ อ้ายผิดตรงไหน จึงทิ้งอ้ายไปแจ่มจันทร์ ทำดีให้ตาย หัวใจเจ้ายังไหวหวั่น ฮักแฟนคนเดียวไม่เคยมีใครเกี่ยวพัน แต่แฟนอ้ายนั้นทำไมไม่เห็นใจบ้าง
 
(ลำ) นางทำได้ ทำลงได้หัวใจสลาย เบิดแล้วเด้อพี เจ็บอีหลี มื้อนี้อกซ่นสิไปม่นอยู่ใส จนว่าอ้ายละเมาวิงเดินเซ ฮักคนโลเลหัวใจเพม้าง
เป็นผู้บ่าวห้าง แยกทางอย่างไม่รู้ตัว คิดว่าชัวร์ชัวร์ ทูนหัวยังเป็นไปได้ ความรวยบังตาน้องเลยอำลาอ้ายไป ความฮักนั้นหนา น้องว่ามันกินบ่ได้ เจ้าเลยผลักไสปล่อยอ้ายช้ำ... ในฤดี
 
(ลำ) เหงาเด้อ โสดเด้อทางนี้ โสดเด้อละเหงาเด้อทางนี้ เจ็บช้ำอีหลีอ้ายจึงมาโพสต์หาคนรักษาซ่อมใจให้อ้าย ให้อ้าย โอ้ย ให้อ้าย ให้อ้าย ให้หายช้ำแม่นหม่นหมอง สิฮักเนื้อทองคนเดียวตลอดไป สี่ห้องหัวใจอ้ายมันเพพัง ไผฮักจริงจังทักมาเด้อ ทักมา.เด้อ
 
**Solo**
 
เป็นผู้บ่าวห้าง แยกทางอย่างไม่รู้ตัว คิดว่าชัวร์ชัวร์ ทูนหัวยังเป็นไปได้ ความรวยบังตาน้องเลยอำลาอ้ายไป ความฮักนั้นหนา น้องว่ามันกินบ่ได้ เจ้าเลยผลักไสปล่อยอ้ายช้ำ... ในฤดี
 
(ลำ) เหงาเด้อ โสดเด้อทางนี้ โสดเด้อละเหงาเด้อทางนี้ เจ็บช้ำอีหลีอ้ายจึงมาโพสต์หาคนรักษาซ่อมใจให้อ้าย ให้อ้าย โอ้ย ให้อ้าย ให้อ้าย ให้หายช้ำแม่นหม่นหมอง สิฮักเนื้อทองคนเดียวตลอดไป สี่ห้องหัวใจอ้ายมันเพพัง ไผฮักจริงจังทักมาเด้อ โสดแล้วเด้อเอวบาง..ทักมา.เด้อ
 
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง เป้ ภาณุชัย
อ้ายโสดแล้วเด้อ
หน้าแรก อูคูเลเล่ - คอร์ดเพลง อูคูเลเล่ ทั้งหมด
Share
www.chordtabs.in.th ศูนย์รวม คอร์ด แทป เนื้อเพลง ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.